Just Ordered: Chloé Faye Bag

chloeis

Chloé Faye Bag

Åh, tror inte ni förstår min lycka. Denna väska har varit slutsåld överallt och i alla butiker jag besökt. Hade hoppas på att hitta den i London, men icket. Sen (som alla dagar) har jag varit inne på diverse webshoppar och kikat och IDAG så “plötsligt händer det” – så har den kommit in på Selfridges! Yey. Så denna Chloé Faye bag är nu beställd. Vet att det blivit mycket snack om väskor på senaste men jag har sagt att efter jag hittat denna så ska jag inte lägga mer pengar på väskor innan jag säljer någon annan. Puss!

/ I don’t think you can imagine my happiness. I’ve been looking after this bag everywhere. I thought I might find it in London but I didn’t. So today (like every other day) I visited all the webshops that might have it re-stocked. And “finally it happens” – I found it at Selfridge. Yey. So now this Chlóe Bag is ordered. I know I talked a lot about designer bags lately but this is the last one, otherwise I have so sell some other that I got before. Kisses!

13 Responses to “Just Ordered: Chloé Faye Bag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *