All around the world.

tshirt6tshirt1 Namnlöst-1

Har fortfarande en massa bilder från Bali som jag inte lagt upp. Jag behöver dock nästan lägga upp i realtid, annars ledsnar jag på dem på något konstigt vis. Haha! Nu börjar lite vinterplaner falla på plats och först ut blir faktiskt Mexico igen nu i november. Först fastlandet en vecka och sedan sitter jag och googlar lite på vilken ö vi ska välja. Vi besökte ju Isla Holbox förut och är lite sugna på det igen. Men hade kanske varit lite roligare att testa på något annat, som Isla Mujeres. Har någon av er varit där? Tell me all about it! Puss

/ I still got a lot of pictures from Bali left. I just feel that I need to post them “in the moment” otherwise I get tierd of them in some weird way and then just skip to post them. However, the winter plans is coming together and first out is Mexico now in November. One week on the mainland and then visit an island. We did visit Isla Holbox our last time and I really loved that.. but it could be fun to try something else, like Isla Mujeres. Have some of you been there? Would love to know. Xx

12 Responses to “All around the world.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *