My Nilson Shoes Look #1

outfit1-1outfit4outfit2outfit3

My Look:

Jeans – H&M
Shoes – Nilson Shoes (here)
Sweater – Old one  (similar here)
Bag – Saint Laurent

Hej på er! Åh, hade egentligen tänkt sprida mina London-looks mellan lite outfit inlägg tagna hemma. Men ibland räcker tiden helt enkelt inte till, hoppas det är ok. Jag har just nu ett samarbete med Nilson Shoes där jag valt ut tre skofavoriter och ska fota looks till dem. Detta är det första parket vilka är mina absoluta favoriter. Älskar att dem är i mocka, så mycket roligare än läder! Idag har jag spelat in min tredje Rapunzel-video och sedan sprungit runt på lite presskontor med Erik. Har en period då jag tycker typ ALLT är fint. Kul men lite jobbigt när man ska försöka att inte shoppa så mycket. Tog med kameran så ska visa mina favvisar! Puss

/ Hi guys! My plan was to mix up some London-outfits with some outfits that I been taking at home. But sometime there is just no time, hope It’s ok. Today I’ve been record my third Rapunzel- Video and been running around on different press offices (the press day was today). I have a period when I think everything is nice. Fun but a bit bothering when you don’t should shop so much. I took my camera with me so I’ll show you some great pieces. Kisses!

10 Responses to “My Nilson Shoes Look #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *