Ripped Denim And A Basic Tee.

outfit1

 

outfit77

 

Namnlöst-2

My Look:

Jeans – Zara
Sunglasses
 – RayBan
Shoes – NLY (here)
T Shirt – Acne (here)
Belt – H&M
Bag – Chanel


Hej bästa ni!
Hoppas ni haft en toppenhelg. Lillebror kom i fredags, samt att Reebok-eventet var igår så jag har helt enkelt haft fullt schema. Jag har sett fram emot nästa vecka länge nu, har bara ett större jobb på måndag – sedan har jag äntligen t-i-d. Tid att stressa ner, tid att sova, tid att planera, tid att förhoppningvis bara “vara” litegrann. Känner att min kropp behöver det! Har det såklart bättre än många andra, men man måste ju ändå utgå från sig själv. Älskar att hösten är här också! Bästa, bästa tiden. Den friska luften, de mörka kvällarna och alla tv-serier som börjar, haha. Nä, nu ska jag sluta babbla. Hörs mer senare idag! Puss

/ Hi guys! I hope you had an amazing weekend. My little brother came to visit us on friday and then we had the Reebok event yesterday. So I had a lot to do! I looking forward to next week where I will have more time. Time to stress down,  time to sleep, time to plan, time to hopefully “just be” for a while. I feel that my body needs that! Of course I have it better than the most.. but we’re all just human. I love that the autumn is here, the best season. I love the fresh air, the dark nights and all the tv-show that has their season premiere (lol). Ok.. enough about my thoughts. Talk to you more later today! Best

11 Responses to “Ripped Denim And A Basic Tee.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *