Reebok – The Last Part.

In Cooperation With Reebok
reebok2reebok1reebok3 reebok4

Pictures from The Cardio Pump Challenge

Här kommer lite bilder från gårdagen! Haha, alltså jag tyckte det var så roligt. Är verkligen ingen tävlingsmänniska eller dålig förlorare (eller bara bra självinsikt, haha) så förknippade allt bara med en utmaning mot mig själv och jag är asnöjd. När jag började träna för 6 veckor sedan kunde jag inte ens göra en (!) armhävning för att sedan klara nästan (hehe) hela 3 minuters intensiv träning. Yey! Bästa syster vann, så det är jag också superglad för. Har varit grymt att få testa Reeboks kläder och nya skor “Cardio Pump Fusion” under hela samarbetet också, kommer inte ta av mig dom bara för att samarbetet är över om man säger så. En ny favorit! Tack Reebok för detta samarbete. Ni hittar produkterna jag burit HÄR.

/ Here is some pictures from yesterday! I thought it was SO funny. I’m not a competitive person or a bad loser (or maybe I just have a good self awareness, lol) so I had a competition against myself and I’m so proud. When I started this collab 6 weeks ago, I couldn’t even do one push-up and now I could do (almost, hehe) 3 minutes of high intensity work out. Yey! My sister won, so I’m really happy for her aswell. Thank you reebok for this time.

Advertisement

3 Responses to “Reebok – The Last Part.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *