Dinner Look – Jane Koening.

vicolli1 vicolli2

Two pictures on me and Olivia from yesterdays Jane Koening Dinner.

Hej på er! Igår morse åkte jag över till Danmark för ett event med det danska smyckesmärket Jane Koening. Allt för en presentation av deras senaste kollektion. Dagen innehöll allt från lite fritid i Köpenhamn (vilken stad!) till besök i deras butik och slutligen en middag. Såhär såg jag och Olivia ut under middagen. Sitter just nu på flygbussen påväg hem och har en fullspäckad dag. Ska försöka blogga mer ikväll! Puss

/ So yesterday I took the flight to Denmark with the jewelry brand Jane Koening. All for a presentation of their last collection. We started the day with some walking around in Copenhagen (what a city), visiting their store and a dinner. So this is what me and Olivia looked like during the dinner. I’m sitting on the bus right now from the airport and I have SO much to do. I will try to blog more tonight! Best.

14 Responses to “Dinner Look – Jane Koening.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *