Our living room in products.

livingroom


Some products that we have ordered for our living room.

Som många av er vet flyttade jag och Erik till Stockholm tidigare i sommar. Pga tidsbrist har vi inte hunnit ta tag i allt riktigt, men nu äntligen känns det som om bitarna börjar falla på plats. Jag har ju lovat er att ni ska få vara delaktiga och framförallt att jag ska visa när allt är klart. Så tänkte att det skulle vara roligt med ett litet ihopplock av de saker vi beställt och köpt till vårt vardagsrum. Vi kommer köra på mässing/guld på många detaljer och vi har valt brunt som grundfärg i inredningen istället för svart som vi hade förut. Mest nöjd är jag nog över vår lampa som är en MEGA stor “glödlampa”. Äntligen får vi lite marmor i inredningen också. Så typiskt med dessa leveranstider bara.. Vill ha allt NU. Soffan är typ det enda vi har fått som blev en klassisk Howard i grått.

/ Like many of you know me and my boyfriend got a new apartment in Stockholm earlier this summer. Because of lack of time we haven’t really fixed so much in it yet. But finally the pieces starting to get together. I thought It would be a little fun to show you some products that we bought for our living room. We will have a lot of gold in the details and we have chosen brown as the basic color instead of black like we had before. The best buy is definitely our lamp which is a SUPERbig bulb. Finally we get some marble in our interior swell. Hate the delivery times though.. I want it all NOW. The couch is almost the only thing we got which is an classic light grey Howard. 

32 Responses to “Our living room in products.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *