Pregnancy Update: Week 21

136 days left
Weight: + 5kg


Bebis:
Var på mitt första besök hos barnmorskan idag efter inskrivningen för typ tre månader sedan, haha. Allt såg bra ut i alla fall! Nästa gång är det dags att skriva in sig på det stället man vill föda. Jag hamnade ju på SÖS förra gången då det var fullt på mitt första val (BB Stockholm), men jag älskade fan SÖS. Dock lite närmare till nya Karolinska så ska läsa på lite om det stället också.

Mitt mående: I veckan är det första gången det är varmt under denna graviditet och jag kände shit, detta kommer bli tungt, haha. Men jag är ändå så glad, tog på mig bekväma kläder jag kände mig fin i tillsammans med min lilla kula. Jag kommer inte ihåg något av denna tid från min förra graviditet, utan att jag bara gick runt och kände mig obekväm. Så jag njuter verkligen och känner mig så glad och tacksam.

Mina cravings: När jag var sjuk kände jag mig inte speciellt sugen på någonting, lite som i början av graviditeten. Men nu är jag tillbaka till ett konstant sug hela tiden på allt möjligt, jag blir som aldrig helt tillfredsställd. Men beställde min typ favoritfrukt – satsumas från Mathem och dom var helt perfekta. Äter typ 3-4 st per dag, minst. Älskar.

Kropp: Känner mig än så länge smidig! Börjar klämma till lite när jag sätter mig ner och typ knyter skorna så får börja tänka om lite. Annars har jag redan börjat få problem med andningen, har liksom svårt att hitta en bra position i soffan som gör att jag typ inte känner lite svindel? Svårt att förklara men hade precis såhär när jag låg på ryggen förra graviditeten men nu är det lite mest hela tiden.

1 Response to “Pregnancy Update: Week 21”

  • Josefine Johansson says:

    Åh var helt säkra på att ni skulle få en flicka till ändå kunde jag inte hjälpa att gråta lite när ni avslöjade ❤️ Grattis ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *