New In: Sandals of the season

This post contain paid links

From Asos – Here


Får så himla
mycket frågor om er om trender som gäller i sommar, framförallt för fötterna. Jag säger bara sorry but not sorry men detta är det ni kommer se på mina fötter som mest! Denna modell till mer sportiga looks, dessa dad-sandaler till andra vardagskombinationer och dessa platform sandaler till mer dressat. De ovan har ju inspirerats tydligt av Yeezy x Adidas men inte hittat dom i svart än så detta alternativ kändes toppen sålänge. Annars måste jag tipsa er om Zaras utbud för sandaler, SÅ mycket fina. Puss!

/ I got a lot of questions about which sandals I’ll use this summer and I’m just saying sorry but not sorry, these are the pair you’ll see on me the most. This model to more sporty looks, the Chanel dad-sanadal-version to other everyday combinations and the platformed sandals to more dressed looks. The ones above it inspired by YeezyXAdidas but I haven’t found those in black so this alternative felt good for now. Other than that I have to recommend Zara for sandals, they have so many nice shoes right now. Xx

2 Responses to “New In: Sandals of the season”

  • Carro says:

    Vad tycker du om Axel Arigatos Marathon Runner sneakers, är så sugen på att köpa dom men har redan New Balance M530 vilka känns ju rätt lika… Är det värt att köpa Axel arigato sneakersena?

    • victoriatornegren says:

      Svar: Dom är superfina! Också kikat på dom men tycker dom var lite väl dyra och som du säger rätt lika de andra men använder du den typ av sko mycket kan det ju vara värt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *