Gender Reveal: It’s a..

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Victoria Törnegren (@victoriatornegren)


Fick en impuls
ikväll och kände att nä, nu lägger jag ut denna video som vi spelade in när vi öppnade kuvertet! IT’A GIRL. Ellie ska bli storasyster till en liten flicka, kan ni förstå? Vi har vetat könet ett tag nu, men har råkat försäga mig inte bara en gång, haha. Så nu kände jag att äh, då berättar vi. Vi fick veta könet genom ett brev som skickades på posten. Jag gjorde två egna kuvert, ett med kortet “it’s a boy” och ett med kortet “it’s a girl” som jag gav till Alexandra tillsammans med brevet. Så hon stoppade i “rätt” och jag fick tillbaka det kuvertet. Så gick jag hem och så öppnade jag och Erik det tillsammans. Hade vi kört en full on gender reveal med ballonger och hela köret hade Ellie fått vara med men nu kände vi att det är lite sak samma, vi ville hålla det low key så jag målade en bild till henne på en flicka (skitful, HAHA) i ett eget kuvert som hon öppnade sen. Pratar lite mer om allt i en video jag slänger upp på youtube asap! Men nu vet ni <3

Got an impulse this evening to share the video we had when we opened the envelope that said what gender our little baby is. So It’s a girl!!! Ellie will get a little sister. We knew the gender for a while and we got an envelope sent to us with the gender which I gave to my sister. I also gave her two different cards saying “It’s a boy” and “It’s a girl” so she did put the right card in the envelope which I took home and opened with Erik. If we would do a full on gender reveal with balloons and so on Ellie would have loved to join but now she wouldn’t really understand. So I gave her another envelope with a painting of a little girl which she opened later. But noooow you know <3 

1 Response to “Gender Reveal: It’s a..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *