New week

– This post contain paid links in collaboration with APPRL –

Vad tråkigt det kändes att gå in i mitt kommentarsfält idag. Jag är mår väldigt dåligt av att göra saker som folk reagerar negativt på så jag blev faktiskt ledsen av att se vad många av er delat. Men också mycket kärlek för min video, ska försöka fokusera på det istället. I alla fall, idag går jag in i vecka 20! Ni får en mer utförlig uppdatering under morgondagen.

Today I enter week 20! Halfbaked. You’ll get a more detailed update tomorrow.

Här hemma fikas det på som aldrig förr! Krämbullarna är ju tillbaka på Lillebrors bageri, ett ställe vi går förbi minst en gång per dag. Svårt att mostå!

These cream-buns are back after a winter break at our local bakery! We walk by there at least once a day so it’s hard to resist. 

Foundation – IT Cosmetics (here), Primer – Sensai (here), Highlight Powder – YSL (here), Brush – IT Cosmetics (here)

Lite nytt jag beställt i beauty-väg! Det är som att bebis dricker upp allt vatten för mig så känt mig så otroligt torr. Jag vill ju att foundation ska smälta in i min hud och allt har bara lagt sig som en fult lager (förutom Caias men den var tyvärr lite fel ton just nu). Testade min foundation från IT och den kändes helt magisk jämfört med de andra, såklart också fel färg men så såg jag att dom kommit med dessa små förpackningar, perfekt!

Min Primer från Armani är slut så valde att testa en annan variant jag hört superbra om! Jag vill ha en återfuktande bas och gärna med glow. Detta puder “all over glow” från YSL ska tydligen vara det sjukaste någonsin, jag kommer använda det som highlighter men vissa har det i hela ansiktet. Sedan var det dags för en ny foundation och concealer-borste, min favorit från IT! 

Någon skrev på min Instagram att jag borde sätta ut en varningstext varje gång jag lägger ut lakrits som gravid då det finns rekommendationer kring detta. Så Varning, man får max äta 50g lakrits per dag som gravid! I alla fall, DESSA är helt magiska. Är mer besatt i salta karameller än någonsin. Ju salta desto bättre och dessa är rejält salta när man stoppar in dem, sen blir det mer än vanlig lakritskaramell. Men SVINgoda att gå och snaska på nu och då. Tips!

13 Responses to “New week”

 • H2 says:

  Hej! Usch det är så svårt det här. Du fick ett kämpigt år där du ville ha barn o det inte gick. O som alla andra undrade du säkert – kommer det någonsin att gå? Det är den känslan som är så tuff. För man vet helt enkelt inte. Man kan inte trösta sig.

  Nu är du ”på andra sidan” o då är allt förstås heeelt annorlunda. Nu är du på väg att få ett till barn, o det är ju fantastiskt <3 O samtidigt som du är glad, vill du dela med dig av att du inte tog det för givet, o att du faktiskt varit ett helt år i förtvivlan o osäkerhet — kommer det någonsin gå? Du vill ju dela med dig för att du har respekt för de som själva kämpar eller kämpat med att få barn. O det tycker jag verkligen du varit noga med att uttrycka många gånger på ett fint sätt.

  Jag är tacksam att du delar med dig. Även om det finns folk som är ännu värre drabbade av barnlöshet. Folk som inte har något barn alls, att trösta sig med i kampen. Folk som får försöka inte ett utan flera år. Folk som fortfarande inte lyckats o är ”på andra sidan”. Jag är en av dem som du vet eftersom jag skrivit förut. Vill tillägga att jag inte skrev senaste inlägget o hoppas att jag inte skrivit nåt annat som sårat dig.

  Men jag uppskattar att du berättar DIN historia, o framförallt att slippa se ännu ett ”Woops så var man gravid igen det var så enkelt”-announcement. Så tack för det! Att man får se lite mångfald, det är olika för alla. Är ju inte meningen att du ska få kritik för att din historia inte är tillräckligt tuff. Vad ska du göra åt det? Du kan ju bara berätta er historia o hur ni mått, det ska ju ingen ta ifrån er. O såklart att det är tufft med barnlöshet oavsett hur länge det varar.

  Dessutom vill jag tillägga att du faktiskt gick ut med er sekundära barnlöshet INNAN du visste att du var gravid — o till det säger jag bara wow! Det är modigt. Att våga prata om det när man fortfarande är i den där ovissheten. O hade du inte blivit gravid så kort därpå hade du säkert pratat mer om det. O ska jag vara helt ärlig såg jag fram emot det, att få höra ifrån nån som faktiskt är det, o dela lite av smärtan. Men nu är det såklart tur att du faktiskt blev gravid såklart, menar inte så.

  Detta kanske dragit lite fler ofrivilligt barnlösa till din blogg, o jag vill bara säga att det är synd om du känner sig påhoppad när du bara velat dela med dig.

  Sen kan jag fatta att folk blir lite irriterade ifall man tex antyder att man blivit gravid när man slappnat av eller så men jag tycker inte att du gjort det, utan att du som sagt varit noggrann med hur du uttryckt dig. Så ja, hoppas du inte känner sig påhoppad o vill sluta dela med dig av grejer för jag uppskattar det o det är VIKTIGT att vi kan börja prata om det här. O då måste alla få plats. Kram!

 • Hanna says:

  Fast nu är det väl inte längre synd om dig? Eller hur tänker du? Det gick ju superbra för dig och då kan man ju istället ha empati för de som kanske aldrig lyckas…

 • Olivia says:

  Skit i dem helt ärligt så otroligt bittra och missunnsamma människor!! Låt dem inte ta din glans från dig, du har all rätt att vara stolt och lycklig!!! Förresten varifrån är mjukis-setet du hade i graviditetsvideon på YT? Så snyggt. Kram!

 • Amanda says:

  Förstår inte alls folk som kommenterat så. De väljer verkligen att ta allt på fel sätt. Jag tycker du var SÅ tydlig i din podd om hur du delar DIN resa och att du verkligen förstår att det kan se annorlunda ut för andra, och det märktes verkligen hur mycket empati du hade för de som har tuffa resor med barnlöshet. Jag tycker verkligen man ser vilken genomsnäll och god person du är!! Blev så glad när du blev gravid – lycka till med allt!! <3

 • Terese says:

  Jag brukar sällan skriva och kommentera, men jag kände att jag måste. Jag vill börja med att säga hur glad jag är för er skull och grattis till graviditeten. Jag tyckte det var så fint att du delade med dig av din resa (delar iaf), redan innan ni blev gravida. Det är inget måste, även om vi alla är nyfikna och vill veta precis allt. Men du valde ändå att dela med dig.

  Jag blir chockad när jag läser kommentarerna och det känns som att vissa är väldigt duktiga på att hitta fel. Jag tror tyvärr du får skaka av dig alla dumma kommentarer och tänka att de går igenom något så himla tufft och det tar de tyvärr ut på dig som valt att dela DIN resa. Jag önskar så att folk höll sånt för sig själva och att de kunde läsa DIN STORY utan att känna efter själva. Jag är glad för din och Eriks skull (och Ellies!) och jag hoppas du väljer att fortsätta dela dina känslor och tankar. Bamsekram!

 • Frida says:

  När jag lyssnade på podden tänkte jag ”åh du behöver inte förklara dig alla fattar väl att du delar DIN resa och man ska fan inte behöva ursäkta sig för att någon annan eventuellt haft det ”värre”… Men sen läste jag några av kommentarerna……….herregud, då fattar jag varför det blir så att du vill ursäkta dig, även fast du inte ska behöva!!!! Folk letar ju fel!??!! Finns bara en sak att säga och det är ju GRATTIS!! Och tack för att du delar med dig. Hoppas du fortsätter med det <3

  • Amanda says:

   Precis, tänkte EXAKT samma när jag lyssnade på podden !

   Blir helt chockad att folk kommenterar som dom gör , SPECIELLT när du var så övertydlig (som du inte ens ska behöva vara, jag tycker det ”goes without saying” att alla har olika resor)

   Grattis igen <3

 • Frida says:

  När jag lyssnade på podden tänkte jag ”åh du behöver inte förklara dig alla fattar väl att du delar DIN resa och man ska fan inte behöva ursäkta sig för att någon annan eventuellt haft det ”värre”… Men sen läste jag några av kommentarerna……….herregud, då fattar jag varför det blir så att du vill ursäkta dig, även fast du inte ska behöva!!!! Folk letar ju fel!??!! Finns bara en sak att säga och det är ju GRATTIS!! Och tack för att du delar med dig. Hoppas du fortsätter med det <3

 • Felicia says:

  Läste nyss alla kommentarer. Och vill bara skicka kärlek till dig. Det går inte att göra alla nöjda.
  Så glad för eran skull ❤️

 • T says:

  Hej! Lite sen på bollen men läst kommentarerna på senaste inlägg och vill även jag skicka lite kärlek till dig 🥰 ! Sen vill jag bara säga att jag tycker det var så fint och modigt av dig som vågade dela din historia innan ni blev gravida. Jag och min sambo kämpar själva för att få barn och har gjort det i några år. För mig betyder det så mycket att det du vågade visa på mångfald i social medier (inte bara att alla blir gravida huxflux) och jag blev sen så glad när jag hörde att ni nu återigen blivit gravida ❤️. För mig ger det bara så mkt pepp att fortsätta kämpa, även om alla våra resor såklart ser olika ut! Tack för du delar o så kul med att bloggen uppdateras mkt, tycker så mkt om din blogg ❤️. Massa kramar o grattis till graviditeten!!

 • Sara says:

  ❤️❤️❤️❤️

 • Madelein says:

  Vill skicka massa kärlek till dig och Erik ♥️♥️ Jag grät när jag hörde din historia hur ni kämpade. Och jag grät lyckotårar när du gick ut med att ni var gravida. Så glad för eran skull. Du ska absolut inte behöva ursäkta dig. Det är ER resa och tack för att du delar med dig av den. Att folk kan kommentera så elaka kommentarer gör mig så ledsen. Massa kärlek till er och återigen STORT GRATTIS ♥️♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *