Weekend

Time for weekend

En liten mix av vår fredag&lördag! Blivit besatt av Fabriques fudge-snittar och vi har ett Fabrique nära oss så igår slog jag och Erik oss ner där efter en runda och idag ville Ellie ha en bulle och jag tackade inte nej till ännu en fudge-snitt. Vi håller igång med Ellie och aktiviteter bäst vi kan på helgerna men nu känner jag att det är dags för värme så man kan få ha bad och picknick som helg-rutiner istället. Vi går ut till någon lekpark eller två, eller tre på lördagar sen brukar vi åka iväg med bilen på söndagar. Imorgon blir det nog skogen och grilla lite korv! Och Jag har hunnit med lite shopping på senaste, visar i nästa inlägg <3

/A little mix of our friday&saturday! I’m obsessed with Fabriques fudge-cookies and we have a Fabrique close to us so yesterday me and Erik went there and today Ellie wanted a bun and I didn’t say no to another fudge-cookie. We are doing the best we can with activities with Ellie on the weekends but now I want sun so we can have some beach-adventures on the weekends instead. On saturdays we always visit a playground or two and on sundays we usually taking car somewehere. Tomorrow I think we’re off to the woods for some bbq! And yes, I’ve done some shopping lately, will show you in my next post <3

2 Responses to “Weekend”

  • Natasja says:

    Så mysigt! Det känns som ni är så duktiga att hitta på grejer och aktivera Ellie. Kanske du kan göra ett inlägg med tips på utflyktsmål runt Stockholm 😊?

  • Mia says:

    Åååh, när kommer du dela med dig av vad du köpte på chanel? 😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *