Fridayyy

Vilken fantastisk helg vi haft! Låt oss börja med fredagen. Den började i princip med att jag fick ett bud från Caia med deras senaste lansering (släpps på onsdag), foundation&concealer. Jag blev så imponerad, wow! Blandade 1N&2N. Tycker dock gula toner passar mig lite bättre för att det inte ska slå över till rosa så hade gärna testat 1&2W också.

What an amazing weekend we had! Let us start with the Friday. It started with a giftbox from Caia and their new products that launches on Wednesday, foundation&concealer. I got so impressed! Wow. I mixed 1N&2N but I usually prefer a foundation that’s more yellow in the tone so I would love to try 1&2W aswell. 

Sedan gick vi till vårt favorit mack-ställe som ligger i området där vi bor, Sandhäxan! Bara beställt därifrån innan men nu valde vi att gå dit för en fredagslunch bara vi helt enkelt.

Then we went to our favorite sandwich place in the area were we live, Sandhäxan! We only ordered take-away from there before but now we went there for a friday-lunch just us there instead.

Blev så sugen på en grilled cheese efter vi sett på Benjamin’s och denna var som alla andra deras mackor helt galen! Erik valde också en han inte smakat innan, tror det var någon dagens-variant. Också svingod! Alla jag ätit där har fan varit riktig succé, men fried chicken är ett måste eller hot tuna melt.

I had cravings for a Grilled Cheese after we watched Benjamin’s and this was like all their other sandwiches crazy good. Erik went for a new one aswell. All the sandwiches I’ve eaten from there have been a success, but their fried chicken or hot tuna melt is a have too.

Efter det åkte vi in till stan, mest för att besöka min favoritgodisbutik på Drottninggatan. Bara jag som reagerat på att det blir mindre och mindre S i lösviktssortimentet? Saknar salt/hallon och salt/cola. Gör ont i mig att massor av mina favoritgodisar verkar försvinna. Vart fasen är lakritsdäcken liksom.

/ After that we went to the city, mostly to visit my favorite candy store in Stockholm at Drottninggatan. 

2 Responses to “Fridayyy”

  • Anna says:

    Hej! Läser typ extremt få bloggar, så brukar ej vara inne här (menar inget illa!), men kanske tur att jag läste nu då – ifall detta eventuellt hjälper 😉 både S – lakrits och däcken i lakrits finns på Lakritsroten! I butik eller att beställa på nätet. 🙂

  • Edie says:

    Åh, dessa inlägg har jag saknat! 😊💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *