Coffee Date

This post contain paid links through APPRL.COM

Coat from Asos (here), Shoes from AnnyNord (here), Sunglasses from Anine Bing (here)


Hej fina ni! Tidigare
i veckan hade jag och Erik en kaffedejt i solen. Så fantastiskt att man kan sitta ute och njuta av lite värme såhär! Dock riktigt “april”-väder så bara någon halvtimme senare än dessa bilder så kom mordor och hagel/snö öste ner. Men mysigt sålänge det varade! Idag är det fredag och det står tacos och underhållnings-tv på schemat. Riktigt klassisk fredagskväll men jag älskar det. Vi ska spana på Masked Singer, inte helt såld på konceptet, känns som ett klassiskt amerikanskt koncept som inte kommer fungera riktigt lika bra i Sverige. Men en chans ska det få såklart! I övrigt vill jag slå ett slag för min favoritkappa för nu, den kommer från Asos och jag älskar alla detaljer. Ska visa fler bilder med den på så ni förstår bättre hur den ser ut! Mission för kommande vecka. Hoppas ni får en mysig helg så hörs vi förhoppningsvis innan den är slut! Kram

Hi guys! Earlier this week me and Erik had a coffee date in the sun. So amazing that you can sit outside and feel the heat from the sun. Even though a snowstorm came by 30 minutes later from nowhere, lol. Now it’s weekend again and the weeks goes by so fast! We will have a real family friday eating tacos and watching a new tv-show here in Sweden called the masked singer. I’m not really sure about the concept but we’ll give it a try. Other than that I really want to talk about this coat which I love, the details are amazing. Will show you better picture on it later so you can have a better look! Mission for the week. Hope you’ll have an amazing weekend, hopefully you’ll hear more from me before it’s end. Xx

3 Responses to “Coffee Date”

 • miki says:

  Your total black outfit is amazing , so chic!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 • Emma says:

  Hej! Jag planerar en resa till Österlen i sommar blir nog en hemester i år igen! Såg att ni var där i somras skulle uppskattas med lite inspiration och tips! Strand, hotel och roliga grejer som du kan tipsa om!!

  • Klara Andersson says:

   Kul att du ska till Österlen! Jag har bott där varje sommar hela livet och vill tipsa om:
   Strand: Knäbäckshusen, Sandhammaren, Hagestad
   Glass: Frusen Glädje på Örum 119
   Mat: Pizza på Örum 119, Pastafabriken i Ingelstorp, Vilhelmsdals gårdsmejeri, Hörte Brygga
   Ha de så bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *