On my wishlist: Summer Sandals

– Innehåller Betald Länk –

Alexander McQueen “Hybrid Leather Sandals” – Get them here

Tycker detta är en perfekt tid att börja spana på skor inför sommaren! Annars blir det ofta att det är slutsålt när man väl vill börja använda. Jag kommer satsa på riktigt bekväma sandaler, ett par slip-ins är ju drömmen att bara glida in i. Ett par helsvarta med en mer chunky sula känns givna och inte omöjligt att man faller dit för clogs-trenden som börjat cirkulera. Älskar bekvämt mode, haha. Dessa ovan kanske inte är spot on “trendy” men tyckte de såg så himla bekväma ut och ändå en fin detalj med sulan som gör att dem ser och känns lite roligare än ett par vanliga sandaler. Vet att jag hade burit dem till allt, överallt. Men vi får se vad jag slutar upp med! I’ll let you know.

I think this is the perfect time to start to check out shoes for the summer! The ones I want always seem to be sold out by the time I want to start wearing them. I’ll go for something superduper comfy when it comes to sandals, a pair of nice slip ins are my dream. A pair of all black with a chunky sole is a have too and It’s not impossible I’ll go for the clogs-trend that’s all over the place rn. I’m a sucker for comfy fashion, lol. These pair are not spot on “trendy” but I thought they looked so comfy and love the details with the sole that makes them a bit more fun than just a regular sandal. I knew I would wear them everywhere, anytime. But we will se what I end up with! I’ll let you know.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *