Everyday life

Insåg att jag typ bara tagit kort på massa mat och godsaker den senaste veckan så blandar ut med dessa från när jag varit hos frisören, haha. Fick många frågor om både skor och kläder så tänkte jag kan svara här. Settet kommer från Chiquelle och skorna är New Balance 530.

På helgen gör Lillebrors bageri världens godaste oliv&ost-bröd så det har blivit en liten tradition att äta det + tomatsoppa på helgen. Denna vecka köpte jag extra så jag åt det även på måndagen! Denna soppa är ett ihopkok jag gjorde när jag flyttade hemifrån för typ 11 år sedan så don’t judge, men jag älskar den fan (även om den på denna bild ser SÅDÄR ut, haha). I med ett tetra-pack Icas krossade tomater, en grönsaksbuljongtärning, lite vispgrädde, lite creme fraiche, 1-2 pressad vitlök, tomatpuré i en kastrull och koka upp.

Jag och min grabb! Så dåliga på att ta bilder tillsammans när vi bara är hemma. Vi fotar ju alltid med stativ och på något vis känns det inte lika naturligt (inte för att det gör det annars ändå men) här hemma än när man är utomlands.

Sett dem här forever och tänkt att det är klassiska ägg-godisar som smakar gubb-godis men så tipsade Ines om dem på sin story och jag tänkte jag provar! Och snälla någon, kan inte sluta äta. Det är alltså en mandelnöt i + choklad + lakrits, trodde det skulle vara typ mandelmassa. SÅ jäkla goda. Tips på påskgodis helt enkelt.

3 Responses to “Everyday life”

  • ana says:

    please write in english!

  • C says:

    Hej Victoria, tack för en härlig blogg med mycket inspiration! Jag är gravid i vecka 11 (snart 12) och mår fysisk så himla bra – vilket gör att jag istället psykiskt mår SKIT rent ut sagt. Alla andra man hör om mår så illa och kan inte röra sig för ömma bröst osv, vilket gör att jag hela tiden har katastroftankar om att min bebis inte lever. Jag vill minnas att du också har en ganska ”symptomfri” graviditet utan illamående och de mer klassiska symptomen t.ex.- stämmer det? Hur tacklade du då ev oro tidigt i graviditeten? Så skönt att höra om någon som också mått ganska som vanligt, men som ändå fått komma hem med bebis till slut. Så kanske jag vågar hoppas lite mer och släppa på denna värsta oro som äter upp mig dag & natt!

    Hoppas inte frågan är ”för mycket”, men jag tror att det kan hjälpa mig och kanske fler i likande sist att få höra solskenshistorier, haha 🙂

    Stor kram och fin söndag på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *