Question #2

Vad fick du i födelsedagspresent? Och julklappar?

What did you get as a birthday present and for Christmas? 

Fick så fina saker! Vi byter inte julklappar hemma hos oss men i födelsedagspresent fick jag denna superfina weekend bagen av Erik (den är mkt större än det kanske ser ut på bilden). Så spot on! Visste inte ens att Acne hade en sån här väska så jag är väldigt imponerad av min karl. Sedan fick jag så fina och bra beautyprodukter från Chanel av Alex! Av mamma och pappa fick jag presentkort på Mytheresa som jag inte använt ännu. Men hittade en grej nu så visar det snart förhoppningsvis. Sedan lite annat smått och gott. Kram!

Got so many amazing things! We don’t change christmas gifts in our family but I got this supernice weekend bag of Erik. So spot on! Didn’t even know it existed so I’m really impressed. Then I got some amazing beauty products from Chanel of my sister and a gift card at Mytheresa of my parents which I haven’t used yet. And then some other cute things! 

1 Response to “Question #2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *