Ellies Birthday

My big little girl is 3 years old now


I söndags hade
vi ett litet kalas för Ellie där kusin Lou och Tula med familj kom på besök. Åt lite tårta och hade lite aktiviteter! Det blir ju lite speciellt dessa tider men kändes roligt att göra någonting även fast det var litet, speciellt när dom är i en ålder när dom verkligen börjar uppskatta det. Fiskdammen blev poppis! På onsdagen när hon fyllde år blev det lite Facetime-samtal med släkt och lite presenter hon hade fått skickat. Blev bland annat lite pyssel och nya djur/figurer. Precis sånt hon älskar!

This sunday we had a little birthday party for Ellie where cousin Lou and Tula with family came to visit. We had some cake and some activities! It gets a little special these times but it felt good to do something even if it was small, especially when she’s in the age that she really appreciates things. On Wednesday on her birthday we had some Facetime-calls with family and opened some gifts she got sent to her <3

3 Responses to “Ellies Birthday”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *