Hairdresser

I fredags hade jag äntligen en frisörtid bokad! Jag skjuter alltid på sånt och speciellt nu med Corona så blev det lite längre paus än tänkt, haha. Men nu nio månader senare är frillan fixad. Jag går som vanligt hos Michael&Frisörerna och mitt hår har aldrig varit så fint och så bra kvalité som nu.

This friday I finally had an appointment booked at my hairdresser. I pushed it a little too far with Corona but now, nine months later my hair is on top. 

Jag har använt detta (adlink) mjukisset så mycket sen jag köpte det! Så perfect och lite “tjockare” tyg än vanligt vilket jag älskar.

I’ve been wearing this (adlink)  jogger-set so many times since I got it! So perfect and it’s a little bit “thicker” fabric than usual which I love. 

Här ser ni resultatet! Jag ville bara fräscha upp lite så vi la inte lika mycket slingor som vi brukar och la inte heller slingorna hela vägen in denna gång vilket jag älskade. Jag hade ju löshår nästan konstant i 8 år innan jag tog ut det för ca 3 år sedan (tror jag). Mitt hår har fått en helt annan kvalité, tjocklek och vuxit mer sedan jag tog ut det än under alla 8 år jag hade löshåret i. Så glad över mitt beslut att skippa det!

And here you have the result! I just wanted to fresh it up a bit so we didn’t added as many highlights as usual and not as far in. I had extensions for almost 8 years before I took it out for around 3 years ago. My hair is thicker and longer than I ever thought it would be, It’s been growing more the last years than the years I had extensions. So happy I decided to remove it!

Och här är en hårvårdsserie jag ska testa nu! Detta schampo är verkligen det bästa silverschampot som existerar och har sparat mig så många frisörbesök. Mitt hår har så gul grundton men med detta håller det sig kallt och nötigt forever. Min frisör tipsade även om den lilla leave-in produkten i kartongen att den ska var magisk för just blonderat och skadat hår. Hitta produkterna här (adlink).

And I’ll try this haircare serie now! This shampoo is the best for blonde hair that turns yellow and It saved me so many visits at my hairdresser (my hair is so yellow). But with this one it keeps it cold an nutty forever. Find the products here (adlink)

10 Responses to “Hairdresser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *