Long time no see

Jacket – Ducie London, Trousers – NA-KD, Bag – Chanel, Shoes – NA-KD, Sunglasses – Prada

Hej mina fina! Hur mår ni? Någon frågade vad som händer i mitt liv och om jag lagt er bloggen, haha. Nejdå, bara varit lite frånvarande. Bloggen är ju inte längre en större inkomstkälla för mig så jag gör det mest för att jag gillar formatet och kontakten med er. Men prioriterar ju material för mina andra kanaler och vill inte att det ska kännas som att jag bara lägger upp allt som jag redan lagt upp på stories eller i feed här. Funderar på att bara skriva på svenska så blir det inget moment som känns drygt. Men när man kommit ur bloggandet är det svårt att sätta sig och komma igång igen, men nu är jag i alla fall här. Såhär såg jag ut på ett YSL-event häromveckan och dessa byxor är mina absoluta favoriter just nu. Puss!

6 Responses to “Long time no see”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *