Video: Weekly Vlog & New Miracle Products

4 Responses to “Video: Weekly Vlog & New Miracle Products”

  • Emelie says:

    Vilken storlek har du i västen från Zara?

  • Julia says:

    Hej! Älskar verkligen din stil och du ger mig allt inspiration. Så jag har ett förslag till antigen ett blogg inlägg eller YouTube video, om du skulle kunna tipsa på om hur man klär sig snyggt under vintern då det är kallt men man vill ändå klä sig fint och varmt. Jag tycker själv det ofta är svårt att Känna sig “fin” på vintern. Skulle vara så kul om du kunde ge inspiration hur man kär sig snyggt när det är kallt ☺️ Hoppas du har en fin dag!

  • Stella says:

    Kan du göra en youtube video där du visar vad du använder för ansiktsprodukter innan läggdags (nattrutin) ? 🙂 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *