Beach Day

This beach was so esthetically pleasing 

Hej gänget! Håller på att gå igenom allt material från resan, både rörligt och bilder. Men tiden är knapp när man samtidigt vill njuta av dagarna med familjen. Vi har ju bil nu i sommar och sedan börjar Ellie förskolan så vi ser till att maxa! Förstå hur mycket tid jag kommer ha sedan, jisses. Utan barn (på dagarna) och inte gravid var trots allt tre år sedan! Så jag tar det lite lugnare nu med gott samvete. Här får ni i alla fall en liten beach-look. Puss!

Hi guys! So I’m going through all the materials from the trip, both photos and videos but my time is limited when you wanna enjoy vacay with family. Can’t believe Ellie is starting pre-school after this summer.. I will have so much time! Without a kid (during the days) and not being pregnant were 3 years ago. So I take it a bit easier now with good conscience. However, here is a little beach look. Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *