Eriksgården

Nu tänkte jag ta er genom våra dagar i Skåne! Ett av ställena vi besökte var Eriksgården. Fick tips på Instagram om “ett kanske inte så bildvänligt ställe men Ellie kommer älska det” och nog älskade hon det. Finns flera av dessa självplockningsställen runt om i Skåne och detta var ett av dem, nog ett av de större och “turistiga”.

Maten var toppen och likaså deras “bärbuffé”. Ja, lika magisk som den låter. Massor av olika färska bär och massor med tillbehör.  Jag ÄLSKAR mandelflarn med grädde men misslyckas alltid när jag gör dem själv så det var en dröm att få det i en buffé.

Vägen dit var också väldigt fin! Massor med djur och vackra åkrar. Mysigt stopp jag skulle rekommendera om ni reser till skåne med barn!

Fotade inte inne på själva gården av respekt för alla barn som besökte samtidigt men fanns lite klätterställningar och annat kul för barnen, även en lada där man kunde hoppa i hö. Så kul! Fanns även en gårdsbutik som jag glömde fota men där det fanns massor med fint och massor med gott. Älskar sånna butiker!

7 Responses to “Eriksgården”

 • Gud vilket mysigt ställe 😍😍😍

  http://johannagrahn.se

 • Vs says:

  Är ni kvar i Skåne? Synd jag inte visste att ni skulle hit haft massa fina tips till er , vi bor själva ute på landet och hade kunnat visa er massor med fint och mysigt! Är ni kvar så släng iväg ett Mail vetja 🙂

 • Jessica says:

  Va mysigt det ser ut!
  Jag har för mig att du nämnt nån gång (lyssnar på podden:)) att Ellie är åksjuk?
  Hur har ni löst det? Tips?
  Har en liten 1,5 åring som är väldigt åksjuk så roadtrips är inte att tänka på 😞

  • victoriatornegren says:

   Svar: Nej tyvärr inte! Testat allt (armband, plåster på naveln, framåtvänd stol, åksjuketabletter osv). Så vi försöker tajma in körningar när hon ska sova och annars bara stanna typ var 10:e minut, blir inga längre svängar dvs 🙂 vi körde på kvällen/natten då hon skulle sova både dit och hem.

 • catarina says:

  din vita kofta ser urmysig ut! varifrån? 😀

 • Emma says:

  Undrar också om tröjan! Så fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *