Midsummer Weekend

Tog ett litet sommarlov, men nu är jag tillbaka! Mycket har hänt så vi börjar med midsommarhelgen för er som inte kikat på min senaste vlog. Såhär såg vi ut! Vi försov oss på morgonen och städerskan stod utanför, dubbelmiss. Så hann inte göra någonting alls där på morgonen och när städaren var klar så hade vi bara 20 minuter på oss innan vi skulle iväg, haha.

Vi åkte till Alex killes familjs sommarställe i Stockholms skärgård och där hade hans bröder m familj fixat med massa mat så fick sätta oss ner och bara ta det lugnt. Sån lyx! Dagen efter körde vi lite mer traditionellt hemma hos oss med en enkel midsommarbrunch.

En klänning som blev godkänd av Ellie, vissa klänningar jag tagit på henne har hon vägrat pga att hon tyckt tyget varit oskönt, haha. Jag vägrade klänning tills jag blev typ 20 år (hade inte klänning på studenten kommer jag ihåg), ska bli spännande att se vad hon tycker om och inte.

Såhär såg jag ut! Inte helt van vid helt vida klänningar men tycker det är väldigt fint, fick några kommentarer om jag var gravid, känner ba 🙂 Vet inte hur många som tagit upp det och hur folk kan ha missat att det inte är en fråga man ställer. Nu är jag inte gravid och utöver anledningarna till varför man inte frågar så tänker jag om ifall jag vore det och inte valt att gå ut med det än, tror dom helt seriöst att jag (eller i detta fall min syster som la ut bilden) ska svara och säga “ja, det är hon”. Alla fel.

7 Responses to “Midsummer Weekend”

 • Alltid lite rädd för att folk ska tro att jag är preggo när jag har en vid blus eller klänning på mig, så fruktansvärt olustigt och ocharmigt att ställa sådana frågor. Som du säger, har inte all fattat att man inte ställer den frågan??

  http://johannagrahn.se/

 • miki says:

  I absolutely adore your white dress!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

 • Josefin says:

  Jag har på sistone fått frågor från flera olika håll om jag är gravid, och de här frågorna kommer enbart från att jag har tackat nej till alkohol. Blir så jäkla irriterad på frågan och sedan att de försöker tvinga i mig alkohol för att “annars kommer vi inte tro på att du inte är gravid”. Sjukt arg och förstår inte hur människor kan känna att de har rätten att ställa den frågan eller att försöka tvinga folk att dricka alkohol..

 • Sara says:

  Jag är gravid nu och ingen har frågat mig om jag är det innan vi berättade det men dock har många utbrustit ”jag visste det!!” typ, och frågat om jag väntar tvillingar 🙈 det tackar man för 😅

 • E says:

  Hej! Är det möjligt att få hjälp av dig med att ta bort en (min) kommentar från tidigare inlägg? Råkade ange efternamn, vilket känns lite olustigt. Skulle uppskattas väldigt mycket!

 • Johanna says:

  Samma sak hände mig. Är tidigt gravid o en bekant såg en bild på mig och har spekulerat i om jag var gravid eller ej.
  Tyckte min byst såg svullen ut, hur man nu ser de på en opererad F-kupa 🙄
  T.o.m. ringt upp min bästa vän för att fråga. Precis som om hon skulle svara på det. Blir så irriterad när folk lägger sig i andras liv. Sköt ert egna o låt andra gå ut med sina graviditeter när dem vill!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *