New In: JACQUEMUS Le Chiquito leather tote

 – This post contains paid links –

Bag from Jacquemus (here)

Hej på er! Haft så mycket i veckan så bloggen har helt enkelt inte hunnits med. Jag tänkte i alla fall glida in, önska er en underbar helg och visa upp mitt senaste tillskott i min lilla väsksamling. Tycker det är så fint med väskor i denna lilla modell och denna har jag haft på span ett bra tag, så liten och fin. Inte fått hem den ännu så jag håller tummarna för att den klarar mobiltestet (att min mobil får plats) annars får jag det lite svårt att motivera användningsområde, haha. Visar mer när den kommit!

Hi guys! Had so much this week so I haven’t had time for the blog. However I want to wish you a lovely weekend and show my latest addition to my little bag collection that I just ordered. I love smaller bags like this and I’ve been craving it for a while. Haven’t got it yet so I just hope it pass my phone test (so my phone fits in it) otherwise It will be hard to motivate why I should keep it, lol. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *