Friday at home

I fredags fick ni ju hänga med mig på youtube, men för er som inte sett kommer lite bilder! Är BESATT av dessa jeans från Gina Tricot, dom heter “slouchy mom jeans” för dom som frågat. Denna jacka kommer ju som jag skrivit från Ducielondon, vill liksom bara bära dom tillsammans varje dag.

This friday you got to hang with us on youtube but for those who haven’t watched, here comes some pictures. I’m OBSESSED with these jeans from Gina Tricot, they are called “slouchy mom jeans” for those who asked and the jacket is, as I told you before from Ducielondon. I just wanna wear this everyday. 

Ellie gillar inte att vara med på bild i spegeln kan vi konstatera, men på mammas höft gick i alla fall bra en snabbis! Vi matchade dagen till ära.

Ellie doesn’t like to join me in pictures in the mirror, lol. But one quick one on the hip was fine!

Vi gjorde hemmagjord pizza för första gången någonsin! Med färdig deg, hehe. Tror jag gjort det hos Alex i hennes killes förra lägenhet för typ två år sedan. Men det var så enkelt och blev så gott! Planerar redan inför nästa helgs topping.

We made homemade pizza for the first time ever. I think I done it with Alex like two years ago or so but it was so easy and it tasted so good. Already planning next weekends topping!

Köpte en ny “skinn”jacka till Ellie från H&M och nya sneakers från Adidas (supercourt, samma som jag har). Dessa jeans från Zara är också mina favoriter på henne, jag vill köpa dom i typ alla storlekar som finns så hon har ett par föralltid, lol.

Bought a “leather”jacket to Ellie from H&M and new sneakers from Adidas (supercourt). These jeans from Zara is my favorite on her, I want to buy them in all the sizes there is just so she can have a pair..forever, lol. 

9 Responses to “Friday at home”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *