Balcony

Some pictures from our morning balcony

Sorry för fula bilder, haha. Lika gråa som vädret! Det slog mig bara att jag inte visat vår balkong jag fixade till för ett tag sedan! Svinkallt nu imorse och Ellie nakenfisen skulle absolut vara där ute så tog dom på två sek och sprang in igen. Ska visa bättre bilder när det är soligt och härligt. I alla fall så har vi ju två balkonger, en med morgonsol från när solen går upp fram till ca 13 (hoppas på ännu längre i sommar). Och en med eftermiddagssol till solnedgång. Så detta är morgonbalkongen, där vi kommer äta frukost/lunch så ville ha lite mer lounge-känsla med bekväma möbler.  Möblerna kommer från Jotex, så köpte jag till kuddar. Allt tål vatten (förutom filten och de två kuddarna på “golvet” då), ville inte ha något som behöver tas in när det regnar. Tycker det blev så bra! Ska ev köpa ett balkong-parasoll och måste också fylla ut krukan med fejkväxten.

Sorry for the ugly pictures! As gray as the weather. It just hit me that I haven’t showed you my balcony yet that I styled a few weeks ago. So cold this morning and Ellie wanted to join so I took these pictures in two sec before we had to go in again. I will show you better photos when it’s sunny and nice. However we have two balconies, one with morning sun (from when the sun comes up to around 1) and the other one have sun from midday until the sun goes down. So at the morning balcony we wanted some more lounge feeling so we can enjoy the sun, eating breakfast and maybe lunch. And I wanted everything to be waterproof so you don’t need to take everything in if the rain comes (well the blanket and the pillows on the ground are not ofc). I’m so happy with the result! I think we may buy a balcony parasol too.  

3 Responses to “Balcony”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *