Dyson AirWrap

Dyson “Airwrap”


Hej fina! Hoppas
alla mår bra trots omständigheterna. Vi mår bra men såklart påverkas man ju om allt som händer i samhället just nu. I alla fall besökte jag i förra veckan (känns så konstigt att det förmodligen var sista gången på oklar tid) stan och NK och Dyson för att testa deras Airwrap.  Sett den överallt så kände att jag verkligen ville testa och WOW, vilken hårstyler! Här ovan användes den stora spolen. Men jag är också taggad på att testa rundborsten för mina “toppar” där jag annars brukar köra helrakt. TBC!

Hi guys! Hope you all doing great. Last week I visited the Dyson store at NK to try their Airwrap. I’ve seen it everywhere and I felt that WOW, what an amazing hairstyler. Here she used the bigger one and I’m also looking forward to try the other tools. TBC!

1 Response to “Dyson AirWrap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *