The Last Few Days

I dessa tider försöker vi supporta våra lokala restauranger så mycket som vi kan. Igår köpte vi hem lunch från Bröd&Salt och häromdagen gick vi förbi Lillebrors för att köpa bullar och bröd. Alla har ju såklart inte möjlighet till det men för dom som kan tycker jag det är ett bra initiativ.

These times we try to support our local restaurants as much as we can. Yesterday we had take away from Bröd&Salt and the other day we went by Lillebrors to buy some buns and bread. Everyone doesn’t have the opportunity, of course, but for those who can I think It’s a good initiative. 

Senaste gången jag var sminkade mig tror jag, haha. Det var innan en frukost med Alex på Pom&Flora förra veckan! Ville visa på story hur magisk min concealer är. Pratar nämligen om concealers i ett av våra beauty-avsnitt, gå in och lyssna vettja.

Last time I had make up on, lol. It was before a breakfast at Pom&Flora with Alex last week. I wanted to show how amazing my conealer is on my story! We talk about concealers and primers in one of our podcasts episodes.

Vi har en rätt mysig tid här hemma med flytt och det som hör till. Val av material på säng och soffa bland annat som jag sköt på alldeles för länge! Leveranstid för soffan var 3 månader så beställde faktiskt hem prover till Alex så fick hon fota av. Vi valde färgen längst till vänster för soffan, trodde den skulle vara lite ljusare och kallare men får hålla tummarna haha. Sängen är helt vit men det provet är spårlöst borta på denna bild, haha så oklart.

We have a pretty cozy time here at home with the moving and everything that comes with that. Which fabric to have on the sofa and bed is one of the things. We did choose the color to the left for the sofa, it was a little bit darker than I thought though but fingers crossed. 

Häromdagen byggde jag och Erik ihop Ellies dockhus och vilken succé det blev. Hon älskar ju att leka med små figurer som t.ex babblarna eller Greta Gris så perfekt för dom att få ett “hem”. Det kommer från märket “Jox” och beställde det från Babyshop.

The other day me and Erik installed Ellies dollhouse and what an success. She loves to play with small toys like Babblarna and Peppa pig so perfect for them to get a “home”. It’s from the brand Jox and I ordered them from Babyshop.

5 Responses to “The Last Few Days”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *