Ellies Birthday

Vi har alltså köpt en trea så Ellie kommer få sitt första egna rum. Såhär såg rummet ut i förrgår då Erik höll på att måla väggar och snickerier! Vi ville göra i ordning det så hon kunde få öppna dörren till hennes alldeles egna rum på hennes födelsedag.

So as you know we  bought a bigger apartment so Ellie could get her own room. It looked like this the day before her birthday and we wanted to fick it so she could get it on her birthday.

Någon minut efter hon gått in i rummet! Så himla kul att se hur glad hon blev. Vi hann “bara” med the basics, men tror inte det spelade någon roll för henne ändå. Men nu är jag taggad på att kika lite barnrumsinspo, köpa lite tavlor och gör det lite mer mysigt.

A minute after she walked into the room! Such a feeling to see how happy she got. We “only” got time for the basics but I don’t think she cared, lol. Now I’m looking forward to check out some playroom inspo and buy some posters and make it a bit more cozy.

Hon fick såklart bullar som fika, Ellie ÄLSKAR bullar, haha. Lillebrors är ju stängt mån-tis men dessa från Bröd och Salt är också riktigt bra “vanliga” bullar.

And of course she got some buns, Ellie LOVE buns, lol. Lillebrors is closed monday-tuesday but these buns from Bread&Salt is also really good.

Det blev en lugn och mysig dag! Hon ville leka i hennes rum hela dagen så det passade perfekt för oss att vara där inne så fick Erik måla om vardagsrummet. Vi har ju ingen släkt här riktigt (förutom Alex + familj då men Erik har varit i London i helgen och varit på en arena med typ 50.000 pers så känns lite onödigt med corona och gravid)  så lite svårt med ett riktigt kalas här 🙂

We had a calm and cozy day! She wanted to play in her room the whole day so It was perfect for us to stay in there so Erik could paint the livingroom <3

10 Responses to “Ellies Birthday”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *