Weekday x3

– This Post Contain Adlinks – 

Blazer – Here, Top – Here, Bikini – Here


Alltså denna
jet-lag, herregud. Kanske är som med alkohol, att man blir mer bakis ju äldre man blir? Har känt mig bakis i princip varje dag sedan jag kom hem av denna jet-lag.. Det är väl ungefär den här tiden på kvällen/natten som jag känner mig som mig själv igen och då måste jag lägga mig då Ellie anpassade sig fort, men det är alltid ett plus! Jag har bara SÅ mycket att ta tag med i lägenheten men energin existerar liksom inte. Får några energiryck per dag så då gäller det att vara produktiv! Ska dela med mig av updates och har även massa bilder kvar från Miami. Men tills dess får ni tre godingar jag beställt från Weekday på senaste.

This jet-lag omg.. Felt hangover everyday since we got home. It’s this time of the evening/night I start to feel like myself again but then I have to go to sleep because Ellie changed her routine easily, which is nice so I shouldn’t complain. I just have SO much to do in the apartment but the energy is nonexistent. However I have so much to share with you guys, both from the apartment but also pictures from Miami. Until then – Here is three pieces I ordered from Weekday.

4 Responses to “Weekday x3”

 • lissel says:

  Ohh ja vill hitta Levis som din senaste instabild! Letat hur länge som helst men dom sitter inte alls så…

 • Lisa Lingblom says:

  Hej Victoria!
  Jag är en Satis och lyssnar varje vecka på er podd! Jag har funderat på en sak under en längre tid när jag lyssnat och ställer därför frågan. OBS att jag inte kan något om influenservärlden så jag kanske låter super osmart!

  När ni är ute och reser har jag förstått att du/ni ofta väljer resmål/hotell efter hur bra det är att fota där. Och du beskriver ofta att du känner dig stressad för ni inte får tillräckligt många foton osv. Det är nu jag kanske låter korkad. Hur tjänar du pengar på det? Har du någon att leverera till som gör att du känner press? För jag har ju sett määääängder av influnsers som vara “wow den här ACO krämen är fantastisk när jag sitter på en strand i maldiverna” så fattar man att 1. det är ett samarbete som de får pengar för och 2. att det inte är så trovärdigt. Men det känns inte som du gör så mycket samarbeten för olika produkter. Vem jobbar du för och hur tjänar du dina pengar? Hoppas du förstår min fråga, tycker alltid du har super fina foton och du sticker ut i influenservärlden eftersom du är stor men det kryllar inte av samarbeten, berätta hur du jobbar jag är så nyfiken (kanske lättare att förklara i podden?)😃

  • victoriatornegren says:

   svar: Hej! Skitbra fråga tycker jag 🙂 Oftast brukar jag som du säger se till att en resa är kopplad mot minst ett “direkt” samarbete i form av betald post, men nu reste vi inte av det syftet utan för att vi inte hade något boende. Jag är väldigt selektiv med mina samarbetspartners, därför gör jag inte så många. Jag gör hellre färre nedslag med mindre antal partners än tvärtom och sätter mina priser därefter. Viktigt att tänka på dock är att bara för att man får betalt ska det ju egentligen inte göra något mindre trovärdigt, men jag förstår hur du menar, alla jobbar ju olika. Att driva och skapa content till sina kanaler är varumärkesbyggande. Mina kanaler är min portfolio kan man säga! En portfolio som i denna branch behöver uppdateras och kännas relevant för att nå de kunder man jobbar och vill jobba med. Därav “stressen” att skapa bra material 🙂

   • Lisa Lingblom says:

    Tack snälla för svar! Har funderat många gånger när du pratat om det i podden. Och wow, det gör hela ditt arbete väldigt trovärdigt och seriöst. En annan nivå än många andra 😃 Tycker det känns som du jobbar på en annan nivå och annat sätt 😃 låter som jag har något emot influensers, det har jag absolut inte. Älskar att få läsa bloggar och bloggar osv och läser gärna reklam då också 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *