Moving in!

Got the keys to our apartment today


Idag var vi
hos mäklaren och fick äntligen nycklarna till vår nya lägenhet som ska bli vårt hem! Så kul. Flyttlasset går imorgon så imorgon blir vår första natt i lägenheten. Det är ju tyvärr rätt lång väntetid på många av de möbler vi bestämt så det får bli lite provisoriska lösningar fram tills dess. Men det känns magiskt att få ha ett hem igen.

Today we finally got the keys to our new apartment! So nice. All the things will be moved tomorrow so tomorrow will be our first night in the apartment. Then we just have to wait for the furniture to arrive, unfortunately it will take 1-2 months so until then it will be some temporary solutions. But it feels magical to be having a home again!

2 Responses to “Moving in!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *