OTL

Häromdagen åkte vi in till Fashion District! Vi hade ett bord bokat för middag så vi passade på att åka dit en sväng innan och gå runt lite.

The other day we went to Fashion District! We had booked a table for dinner so we went there a little early to walk around in the area.

Förra året köpte vi också denna Lemonade och Ellie fick smaka och hennes min gav oss ett gott skratt kom jag ihåg! Tänkte något liknande i år men nej, det blev en stor favorit så den fick hänga med hela dagen. Hon lämnade inte av sig den, haha.

Last year we bought this Lemonade aswell and Ellie tried it and made such a funny face so I thought she would react the same this year but no, she loved it and refused to leave it.

Sorry för överseriös posé men fixat denna för Instagram så kändes smidigt att slänga upp här haha.

Sorry for the super serious posé but had it fixed for instagram so I thought I could share it here as well, lol.

Har typ burit dessa shorts varje dag, älskar. Stalkade brevlådan innan vi skulle åka och höll tummarna för att de skulle hinna innan resan! Så glad att dom hann komma, de kommer från Dissh. Höga och tighta i midjan och lite lösare i benen. Vill tvätta dem bara så kanten nedtill blir lite snyggare, tycker något avklippt bli sådär slarvigt perfekt efter man tvättat.

Been wearing these shorts everyday! Stalked our postbox before we left and crossed my fingers for them to arrive in time before we left and I’m so happy they did. They’re from Dissh! Highwaisted and a bit looser on the legs. Just want to wash them so the cut off will be a bit more “relaxed”.

13 Responses to “OTL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *