Miami Sunset

Igår var vår sista solnedgång i Miami för denna gången. Dessa bilder är dock från en av de första kvällarna! Ser så stor skillnad på brännan nu när man kikar tillbaka, haha. I alla fall så har vi haft det helt magiskt! Vi checkade in på The Miami Beach Edition för ett par dagar sedan som vi gillade. Tyvärr blåste det dock sjukt mycket så vår upplevelse blev lite begränsad, lite typiskt. Det drog också in ett riktigt lågtryck igår, 10-15 grader kallare än de andra dagarna så kändes inte lika jobbigt att lämna. Perfekt! Men JÄKLAR vad bortskämd man varit med vädret där borta, fy vad kallt det var att kliva av planet.

Yesterday was our last sunset in Miami for this time. These pictures is from one of the first nights though, you can tell about the tan. Especially on Erik who get so tanned! We had an amazing trip. We checked in at the Miami Beach Edition for the last days which we liked but unfortunately it was so windy so the experience got a bit limited. It also got supercold yesterday so it didn’t felt as bad to leave. Perfect! But damn what we had been spoiled with the weather over there, it was so cold to go off the plane.

1 Response to “Miami Sunset”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *