Beauty Podcast

In Paid Collaboration With Kicks.se

Lyssna på senaste avsnittet “Dag & Nattkräm” här.

Det här är SÅ himla roligt verkligen, att få snacka beauty i ett sånt här format, vilken grej! Jag och Alexandra kommer alltså att släppa ett extra poddavsnitt varje torsdag i tolv veckor, som en ny podd-del som heter Två Systrar Tipsar. Jag får så mycket frågor om min hudvårdsrutin och först ut pratar vi om dag och nattkrämer. Nu får dessutom 20% off på våra favoriter vi pratar om varje vecka på kicks.se med koden “TVASYSTRAR” här. In och lyssna <3

3 Responses to “Beauty Podcast”

 • Elsa says:

  SÅ taggad på detta!!

 • Stina says:

  Älskar er podd!! Men du, en off topic men extremt viktig fråga: var i Stockholm hittar jag den godaste semlan?!?!? Vet ju att du är semmelqueen! Gillar mandelmassa (gärna mycket hehe) och grädde (men det får ej vara för mkt grädde och absolut inte sötad men gärna lite vaniljsmak) samt saftig bulle! Och gärna en mini eller lagom size, liksom ingen hamburgare. Haha japp det vad mina preferenser 😂 vet du var jag kan få tag i denna jäkel?
  Och PS! Gillar du raw måste du testa raw semlan på fern and fika vid Hornstull, maaaaagisk!!

  • victoriatornegren says:

   svar: Ofta denna kommer i spam..haha! Och vet du, jag önskar jag hade svaret. Mitt tips är att kolla Lojsan vlogg när hon gör semmeltest 😀 Inte sett den själv men känns som att man får bra tips. Jag har hört att Ritorno ska vara bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *