Moving Days Are Over

In collaboration with Grabbarna Flytt

Movings days are over (for now)

NU NI! Är denna helvetes-flytt över. Jag har gått så mycket på auto-pilot de senaste veckorna att jag liksom inte känt någonting alls. Men så fort jag insåg att allt var klart, vilket tog ett par dagar att inse så släppte allt. Insåg smärtan och den inre (och yttre) stress man burit på, usch. Känns på något sätt komiskt hur en flytt kan vara så fysiskt och mentalt påfrestande, men så blev det i alla fall för mig. Vi tog hjälp av Grabbarna Flytt och är SÅ tacksam för det. De tömde vår lägenhet så fort (så tillfredställande haha) och körde de till ett storage, där vi har grejerna tills vi flyttar in i mars. Igår flög vi till Miami och resan gick väldigt smidigt trots dagsflyg på 10 timmar. Älskade Ellie. Update härifrån kommer ASAP! Puss

14 Responses to “Moving Days Are Over”

 • Jo tack, att flytta är ett h-vete, får panik över att jag själv ska gå igenom det inom kort!

 • Sara says:

  Hej!

  Jag vet precis hur du känner dig! Jag flyttade för lite mer än ett år sedan och var inte alls beredd på hur stor påfrestning det skulle vara! Tidigare flyttar har inte alls varit så, men nu flyttade jag till ny stad och med fler saker. Var jätte stressad! Mitt råd är att acceptera att det står kartonger lite överallt sen och ta god tid på er att fundera hur ni vill ha det innan ni köper nytt och fixar! Hade jag accepterat det och inte stressat upp mig och försökt få klart allt så snabbt som möjligt så hade jag gjort lite andra val än jag nu gjorde… Lycka till med inflytten sen! Ser fram emot att se bilder på processen!!!! 🙂

 • E says:

  Wow såg precis din chipsupdate på Instagram och altstämma igen alltså herregud vilken ful jävla unge du har asså hur e d möjligt måste verkligen vara från dig för aj aj

 • P says:

  Alltså människor är verkligen sjuka. Karma säger jag bara 🙂

 • Hoppas det gick bra med flytten:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *