Miami!

Så igår lämnade vi Fort Lauderdale där vi bott en vecka för att bara vara för att åka hit till Miami! Här finns lite mer att göra och saker att bocka av på agendan så ni ska få följa med! Vi checkade in på samma hotell som förra gången – Grand Beach Hotel.

So yesterday we left Fort Lauderdale where we stayed for a week to just be to go to Miami! A little more stuff to do over here and things we looking forward to. I’ll let you come along! We checked in at the same hotel as last time – Grand Beach Hotel.

Imorse när vi gjorde oss redo för poolen och lek! Finns en liten lekhörna för barn både vid poolområdet men också nere vid stranden. Ellie älskar det och fått antalet utbrott när det är dags att lämna, denna tvåårs-trots är..intressant, haha. Så mycket känslor i dom där små kropparna som vill ut och svårt att förmedla, framförallt för Ellie som inte uttrycker sig så mycket med ord ännu. Lilla hjärtat!

This morning when we made ourselves ready for pool&playtime. There is a little corner for kids both by the pool but also at the beach. Ellie loves it and well.. Have got a few breakdowns when it has been time to leave. So much emotions in those small bodies that wanna come out and hard for them to explain, especially for Ellie that’s not expressing herself with so much words just yet. 

Måste tipsa om dessa necessärer från Elodie (adlink), rymmer så mycket och är perfekt när man reser. På planet hade jag blöjor, våtservetter, haklapp, napp och klämmisar i den. Reser med en stor tote-bag så var perfekt att ha denna istället för att bara slänga ner allt. Och såklart en gallerfilt och muslinfilt (måste när vi reser när Ellie sover i vagnen), också från Elodie.

Just have to tell you about these sponge bags from Elodie (adlink), they fit so much more than it looks. Perfect when you travel! On the plane I had wipes, bib, diapers, pacificers and some babyfood in it. I have one large bag for all the handlugage so it’s perfect to have this one with that in it instead of just throwing it all in. And of course these blankets that’s perfect when it’s hot outside. Also from Elodie!

Denna badtjej alltså, blir så lycklig i själen av att se att hon lever sitt bästa liv och bara plaskar runt. Hur hon kommer på morgonen med armpuffarna och hur hon stolt bär ner sin hink och springer till poolen helt exalterad.

This swimming girl! I get so happy to see her living her best life and just splash around. How she comes in the morning with the swimming armbands and how proud she looks carrying her bucket and toys and running down to the pool all excited.

10 Responses to “Miami!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *