Life Update

Hej bästa ni! Tänkte bara dyka in snabbt här och säga att det är SÅ tråkigt att bloggen och ja alla mina andra kanaler också blir lidande i och med flytten. Men vad ska man göra! Vi flyttar på onsdag, sedan har vi tagit in på hotell här i Stockholm ett par nätter innan vi åker iväg i EN MÅNAD till Miami. Då ska jag uppdatera massor, som jag längtar! Resan känns dock otroligt långt borta just nu då vi fortfarande kämpar på här i lägenheten. Pjuh! Men vi börjar se ljuset. Häng kvar så hörs vi snart <3

7 Responses to “Life Update”

 • Alexandra says:

  HEEELT okej 🙂 vi är här när du är tillbaka 🙂 Massor med lycka till!!

 • Natasja says:

  Kan inte du skriva ett inlägg om att resa med barn :)? Du verkar ha en så avslappnad och skön inställning till att resa med Ellie. Är det någon ålder det har varit svårare eller en viss typ av resa eller saker på resan som varit svårare med barn? Vilket är ditt bästa typ av resemål med barn och hur har du tänkt med vaccin? Jag har tänkt åka till Kapstaden med mitt barn när hon är 15 månader, vill inte åka tidigare eftersom jag vill att hon ska bli vaccinerad fullt för mässlingen osv. Men många avråder mig från att resa med en 1-2 åring då dem säger att dem är så jobbiga. Jag känner mig lite kluven men vill samtidigt åka!

  • victoriatornegren says:

   svar: Det kan jag absolut göra! Men i många fall är det ju upp till vad man har för barn och det kan man ju inte riktigt styra över 🙂 Men självklart har vi några tips och trix som säkert underlättar!

  • Hanna says:

   Vi reste till Aruba när vår dotter var 15mån 🙂 var inte jobbigt en enda gång. Sen är en resa med barn annorlunda eftersom man försöker anpassa efter barnets rutiner för allas skull. Men vi njöt av sol, massor av bad, lek i skuggan osv. iPad var nog den enda ”barnsaken” vi hade med förutom vagn. Köpte hink och spade på plats.
   Mycket olika snacks på planet är ett tips. Mackor, frukt, dryck osv.

 • Lillie says:

  Vill bara säga att du verkar vara en otroligt bra mamma. Det verkar som att du verkligen njuter tiden med henne. Det kommer betalas i en trygg och självsäker unge senare! tycker det är så skönt att se hur avslappnad du är med allt, gnäller inte över minsta lilla, visar att hon får smaka chips och godis, jag älskar det! Måste också berömma dig för hur du balanserar privatliv och arbete. Tycker det är så skönt att du inte lägger ut alt om ditt barn + massa bilder men precis lagom. Du kommer riktigt bra ut av podden också, så rolig ock skön! Tack för bra underhållning och ett grymt instagramkonto:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *