Third Advent

3:e advent var kommen och vi slog på filmen “Klaus”. Jag och Erik var lite mer intresserade än Ellie men ett tag låg hon stilla! Mysig film. Börjar verkligen komma i julstämning! Har ni svårt att komma i julstämning, köp lussebullar eller pepparkakor, tänd ljus och se på en julfilm.

We saw the movie “Claus” this weekend, me and Erik was a bit more interested though but she saw parts of it. So cozy! The christmasfeeling is really here for me now. Love it! If you have a hard time finding it, buy some christmas bakery, light some candles and watch some Christmas movies.

Jag tog på mig min favorit från NA-KD igen. Jag är verkligen en sån som fastnar för en look eller plagg i garderoben och så bär jag det superintensivt tills jag hittar en ersättare eller blir less. Rätt bekvämt!

I too my NA-KD sweater on again. I’m one of those who got super obsessed with a piece or a look and where it super intense until I found a replacement or get tired of it. 

Gran, julpynt och paket har vi haft ett tag så vi försöker ändå med julstämning här hemma. Nästa år blir det dock en “fullstor” gran och pynt. Ellie får öppna en klapp varje dag fram tills vi åker nu (köpte typ fem, sex paket). Känns onödigt att släpa på paketen fram och tillbaka.

Christmas tree, decorations and christmas present is something we had for a while. Next year we will go for a full size one though! Ellie is opening one parcel each day (we bought like five). We thought it was a unnecessary to bring them with us to the North over Christmas then back again.

Min lilla julboll!
My santa baby!

6 Responses to “Third Advent”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *