Dagens tips

Knorr’s spice mixes

Idag julmyser vi lite extra, ska dela bilder på det men sålänge måste jag bara in och tipsa om dessa kryddor från Knorr. Använt dom massor i veckan och alla smakar så himla gott! Saltigt. Potatiskryddan liknar grillkrydda rätt mycket och den älskar man ju, öst på rätt rejält, mums. Alla innehåller paprikapulver också som jag älskar att krydda med. Det får bli dagens tips!

Today we’re watching christmas movies and stuff, will share pictures later but I have to tell you about these spice mixes from Knorr. I don’t know if you have this brand in your country, but if you have. You need to try them! 

9 Responses to “Dagens tips”

 • Ida says:

  Får du betalt för att skriva såna här “tips”? Om det är betald reklam, måste du reklammarkera då?

  • Hej says:

   Ja hade det varit ett betalt samarbete hade hon väl skrivit det ditt snemanglade lakan. Hon har jobbat länge med detta och kan sitt jobb. Usch.

   • Ida says:

    Oj då, varför så otrevlig? Med tanke på att Victoria är influenser och får betalt för att göra reklam och sälja saker är det väl inget konstigt att en frågar?

   • Sarah says:

    Bortsett från den tråkiga kommentaren av Ida: “Snemanglade lakan” var fan den roligaste förolämpningen jag har hört på länge, jag snor den.

    • Hej says:

     Det är ju ganska uppenbart att ‘ida’ undrar för att hon är dryg och utgår ifrån att Victoria skulle fuska på nåt vis, som att hon själv vet mer om Victorias jobb än hon själv.

     Så drygt. Finns absolut ingen välmening i kommentaren. Personen är bara ute efter att försöka sätta dit Victoria på något vis. Det är så genomskinligt.

  • victoriatornegren says:

   svar: Nej, som du skriver hade jag reklammarkerat om det varit ett betalt inlägg 🙂

 • Bullan says:

  Lyssnade på er pod idag när ni diskuterade torra lussebullar. Har du provat micra dom lite så brukar dom bli lite saftigare iaf! LUSSEBULLAR 4 EVAH

 • Therese says:

  Använd potatiskryddan på popcorn. Så gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *