Christmas lunch.

Igår var vi på julbord på Fåfängan. Jag, Ines, Alex och Kenza + barn. Så mysigt verkligen! Fåfängan har ett riktigt “klassiskt” julbord och jag var sugen på precis just det och dom hade allt jag ville ha +massa mer. Planen var egentligen att åka till Göteborg i helgen och hälsa på ett par vänner och gå på Lisebergs julmarknad, men ja ni har ju koll på vad som är hänt så det ställde vi in. Känns därför extra kul att få åka iväg på lite julbord! Nästa blir på måndag på Berns, så taggad. Idag har jag rensat/städat ut ett av förråden, så har nu ett litet avbrott efter att ha poddat så passade på att glida in här också innan jag sätter igång att rensa! Och tack för alla pepp-kommentarer, ni är bäst. Puss!

Yesterday we had a christmas lunch at Fåfängan. Me, Ines, Alex and Kenza. Such a cozy lunch! Fåfängan has some very traditional christmas food and that was exactly what I wanted + a lot more. The plan was to go to Gothenburg this weekend and visit some friends and go to Lisebergs Christmas Market but you know what happen so we had to cancel. Therefor it feels extra fun to have some christmas food! Next week we are going to Berns, so excited. Today I cleaned out our storage and having a little break after we recorded our podcast, so I thought I should say hi to you too! Thanks for all the well wishes btw <3

9 Responses to “Christmas lunch.”

 • Malia says:

  where is your pants from? Im currently hooked on suit pants (or anything that comes close to suit pants) and try to find nice ones to add to my wandrobe. (its a new found love for me, before i actually only wore jeans when it comes to pants) <3

 • Marie says:

  Så himla söt bild på Ellie som sitter på bordet! Älskar hennes min!

 • Ida says:

  Hej Victoria!
  Hur ser du på flygresor och klimatpåverkan? Forskningsvärlden är enig om att flyg släpper ut stora mängder växthusgas som leder till uppvärmning av klimatet vilket är ett stort hot mot kommande generationer djur, växter och människor på den här planeten. Ändå verkar du och din familj flyga som att det inte finns någon morgondag. Är det för att du inte tror på forskningen om flygets klimatpåverkan eller för att du inte bryr dig om att ni förstör planeten inte bara för dig och din dotter utan alla levande ting på jorden?
  Vänligen,
  Ida

 • Kajsa says:

  Å Ellies kläder är precis vad jag skulle vilja klä min dotter i nu över jul. Var har du köpt dem?♥️

 • R says:

  Döda kroppar på tallriken mmmm fräscht 🙂

 • Renee says:

  Så stor Ellie har blivit! Hon är så söt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *