Minus

Jag ville bara in och dela med mig av min enda känsla just nu. Erik slet av hälsenan ikväll på hans innebandymatch och kommer därför vara gipsad och gå på kryckor under några veckor. Efter gipset väntar även en sån där ”stövel” i 10 veckor. Att vi ska flytta ur vår lägenhet under den här tiden med allt som hör till och att förmodligen inte kunna åka iväg på vår resa till Australien vi pratat om i över ett år. Och att vi inte har något boende i över en månad då. Allt ansvar kommer läggas på mig och det blir såklart extra tufft att vara ”ensam” med Ellie som ni vet inte går på förskola. Jag har bara svårt att tänka positivt nu. Gråtit så mycket. Ny dag imorgon i alla fall, då ska jag försöka ladda om och tänka positivt. Fokus på Ellie som jag bara har så mycket stress över att hon ska bli lidande. Vet liksom inte hur jag ska räcka till.

28 Responses to “Minus”

 • Antonia says:

  Låter verkligen skitjobbigt, så ledsen för er allas skull. Hoppas ni får hjälp med flytten och tar tillräckligt tid för att återhämta er mitt i all stress. Styrkekramar! <3

 • Matilda says:

  Åh nej vad tråkigt! Lider med dig :/

 • charlie says:

  Skickar virtuell pepp till er båda två!! Har varit i en liknande situation och vet att det kommer vara jobbigt för er båda två, på olika sätt såklart. SÅ tråkigt om resan ställs in, men prata igenom vad som är viktigast och fokusera på det. Men, BRYT IHOP, krama om varandra, och sen kommer det att lösa sig och bli bra!!!

  Erik kommer repa sig, ni har en ny lägenhet, och det kommer massvis av framtida resor för er <3

 • Tova says:

  Hej, har också varit i samma situation. Make som drog av sig hälsenan, två små barn (varav ett nyfött), flytt till annat land (fick i princip flyttpacka allt själv)…så ja, allt går. När min man varit av med den ortopediska skon i några veckor överansträngde han den genom att promenera för mycket under en dag och drog av hälsenan en gång till. Så var försiktig i den fasen.

 • Ida says:

  Massa kramar <3 <3 <3 <3 <3

 • Hellen Zardo says:

  Stay Strong honey! everything will be alright. There are many days, but at the end of the storm there will always be sunshine. ❤

 • Emily says:

  Åh så hemskt, stackars er! Ett tips är att ta kontakt med ert försäkringsbolag och höra med dem vad de kan hjälpa till med. Via ert kort eller bankkonto så borde ni ha en reseförsäkring för just detta och kanske även någon annan hjälp. Det är kanske inte det viktigaste just nu, men all hjälp man kan få är bra tänker jag. Håller tummarna för att allt går så bra det kan för er alla!

 • Andrea says:

  Fan vad segt! Det kommer gå bra, det löser sig alltid. Det finns tex. flytthjälp att betala för, din syster, iPads mm. Sen så kommer du såklart att räcka till! Det får du inte tvivla på ☺️

 • Maria says:

  Åh vad tufft! Förstår att det känns jättejobbigt. Resan till Australien och så kan ni ju kanske inte åka på, men flytt osv kan ni ju ta hjälp med! Det är både billigt och sjukt smidigt att hyra in “flyttgubbar”. Och vill man kan man till och med hyra in tjänsten att de packar ner alla grejer. Gällande boendet kanske ni kan flytta upp till Norrland den månaden? <3 Eller hyra en lägenhet i en annan europeisk stad på typ air bnb, o bara ta det lugnt där o göra något som Erik klarar. Kanske ni tex kan hitta en lägenhet längst ner med egen liten uteplats nånstans där det är lite varmare än här? Kanske blir perfekt nu när han är sjuk. Kanske man kan signa upp Ellie på nån extra aktivitet under den här tiden? Öppna förskolan några timmar om dagen eller liknande så hon blir stimulerad. Ring efter nån av era familjemedlemmar som kan komma och avlasta er… O att när du går ut med Ellie att ni alltid hänger med nån av dina vänner som har barn så ni kan hjälpas åt! Ni klarar det här. Man får alltid tänka att det kunde varit värre. "Styrkekram" eftersom du gillade det ordet enligt er senaste podd hehe 😉 <3

 • L says:

  Hahaha älskar att du sim jag som så många tjejer typ är förstående för sin killar o deras sportskador, gullar massor osv med dom INNAN barn sen EFTER är allt man känner WTF hur fan tänkte du?! Det här drabbar MIG och Kidsen och du utsatte dig och oss för den här risken för nåt töntigt jävla spel?!😂🙈som du säger att man åker på allt ansvar själv, men det går över och dwt tillhör lite barnåren att man ändå blir sjuk, skadar sig och växlar ansvar. Åk på resan ändå om det går, säkert ändå lugnare för er där och nån reseförsäkring kanske täcker att tex ta av gipset där ist för här (ibland är inte sjukvård helt så dyr som man tror utomlands heller, kolla upp). Och ta hjälp med flytten, det här är ett sånt tillfälle när man har rätt att be sina föräldrar ta ledigt och spendera en flytthelg i stan. Kämpa på!❤

 • Felicia says:

  Styrkekramar ❤️ Du är stark och klarar detta. Lägg inte för hög press på dig själv!

 • Emelie says:

  Nej, så jobbigt! Men allt går att lösa. Kanske kan ni betala för att att få pack- och flytthjälp? Det gjorde mina föräldrar! Och sedan får ni kanske ta in på hotell, om ni inte kommer iväg på resan. Men det går, det också! Kram

 • E says:

  Hej;

  Gud så tråkigt att råka ut för detta nu… Lider med er.

  Om ni har köpt biljetter till Australien och inte kan boka av får ni gärna höra av er, då vi eventuellt ska dit snart.

  Krya på Erik och hoppas allt löser sig.

  E

 • Felicia says:

  Såg att en skvallerblogg skrev ett inlägg om detta och hatade något enormt på dig om hur du Tydligen pissade på andra föräldrar som kämpar.
  Jag tyckte de va så vidrigt av henne att skriva så! Om du sett det inlägget så hoppas jag att du inte tagit åt dig av de.Jag har läst varenda kommentar under de inlägget och det är MÅNGA som tyckte de va fel av skvallerbloggen att änns lägga upp inlägget.
  ❤️STYRKEKRAMAR❤️ jag hoppas verkligen du får hjälp av nära och kära under denna tuffa tid, om inte så är jag 100 på att du kommer klara de ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *