Sold Our Apartment!

Just sold our apartment!

Fort var det gjort, haha. Nämen vi hade ju en förhandsvisning i tisdags och i onsdags så skrev vi under papperna. Vi fick ett bra bud innan huvudvisningen som skulle vara på söndag egentligen så vi och i samråd av mäklaren tyckte att det kändes klokt. Känns så skönt att ha det gjort! Vi kommer dock stå utan boende en månad, men det matchar vår resa till Australien bra så det löser sig. Kommer hyra ett förråd och ha våra saker i sålänge. Måste bara lösa posten och så praktiskt men får kolla upp det! I alla fall, BRA känsla <3

Now it’s done! We had a pre-viewing of the apartment this week and we got a bid afterwords that felt good so we signed the papers on Wednesday. We have to move out one month before we get the keys to the other one though! But we will be in Australia during that time so it will be just fine. Gonna hire a storage for our stuff!

4 Responses to “Sold Our Apartment!”

 • Cindy Eriksson says:

  Kul 🙂 kan ju eftersända till din syster så länge posten.

 • Malin says:

  SKÖNT!! Grattis 🙂 när vi var små och var borta länge hade vi postbox. Ni kanske kan kolla på det om ni inte redan har en lösning 🙂

 • Liv says:

  Grattis! Haha och kanske ett lite konstigt tips som ni säkert redan tänkt på men det är ju mer än posten som påverkas när man inte är skriven på en adress, tex försäkringar och köer till skolor och förskolor, kolla bara så det inte är nåt sånt som påverkar er / en som glömde 🙈❤

 • Meg says:

  And then where u will live in australia? or stockholm or where?after u move out.
  Greetings
  https://meganlike.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *