Powderbrows

Had some powderbrows done yesterday

Hej på er! Igår hade jag en tid bokad för “puderbryn”/ombrebryn. Har varit sugen på microblading men inte riktigt vetat om det är resultatet jag vill uppnå. När jag sedan fick höra om powderbrows kände jag japp! Det är alltså en helt annan teknik, typ mer en tatueringsmaskin som ger ett lite smudgat resultat. Som när jag själv fyller i dem, men slipper göra det varje morgon. Jag har rätt osymmetriska bryn, framförallt framtill så där valde vi att göra några nya strån dvs microblading framtill, men sen andra på resten. Så combobryn I guess, så mycket nya ord. Bild två är från när jag just gjort dem. Ingenting gjorde ont TILLS trådningen i slutet, fyfan. Topp 2 smärta efter föda barn, haha. I alla fall, kommer skriva mer om resultatet sen och om jag blir nöjd rekommenderar jag mer än gärna salongen! Kram

Hi guys! Yesterday I had a time booked for “powderbrows”. Been wanting to try out microblading for some time but haven’t been sure it gives the effect that I want. So when I got told about powderbrows and googled some result, I was like YES. It’s a complete different technique than microblading. You don’t do new “straws” with a knife, It’s more a tattoo machine that gives a smudged result. I needed to make some new ones in the front thought so I made a combo. I will tell you more about it when they’re healed in a week or so. Xx

9 Responses to “Powderbrows”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *