+/- W.44

Största plusset är såklart att vi köpt lägenhet. Känns så himla kul, både att få planera inredning (som jag älskar) i ett nytt hem och också visualisera en framtid. Här kommer vi förmodligen bli en ännu större familj och skapa massa fina minnen tillsammans.

Vi åker till Paris imorgon och jag ser verkligen fram emot det. New York och Paris är typ det städerna jag blir allra mest inspirerad utav. Hoppas vädret jobbar med oss så vi kan vara produktiva.

Tror jag skrev det förut men vi bestämde ju oss för att inte åka iväg någonstans i december vilket ju känns ännu mer självklart nu när vi förhoppningsvis kommer ha visningar av lägenheten mm.  Hade nog känt mig rätt stressad om vi planerat en resa mitt i allt. Ödet! Och SÅ mysigt att vara hemma i december.

 

Lite huvudvärk kring saker som ska fixas inför en försäljning av lägenheten. Badrummet är ju det enda rum vi inte fixat sedan vi flyttade in, så lite osäker på vad som är värt att göra och inte. Hoppas mäklaren som kommer hit nästa v kan hjälpa oss med våra funderingar! Också drygt med allt som måste tas bort inför visning, tror vi ska ta bort skötbord, spjälsäng mm så inte rummet känns mindre än vad det är.

Haft sådana hormonrubbningar senaste tiden och varit så extremt rättretlig, inte alls kul att känna så. Speciellt inte för Erik, hehe. Men nu känns jag mer som mig själv. Var nog en PMS som spökade. Har dock varit rätt upp och ned sen jag började med p-piller igen efter Ellie föddes, så kan vara så att hormonerna inte ger rätt balans. Ska kolla upp det!

Haft extremt svårt att sova senaste 5-6 dagarna. Jag är en sådan som somnar relativt fort och bara njuter av att få mysa in mig med Ellie (hon ligger ju i mitten, därför det inte blir Erik, haha) och somna gott. Men nu har jag haft så mycket hjärnspöken och saker som gett mig puls innan jag ska sova så jag har legat vaken till 1-3 ibland. Typ stressad? Allt för lägenheten, haha. Först långdragen budgivning, vänta på besked, sen nu med försäljning och allt som ska fixas för det. Usch.

2 Responses to “+/- W.44”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *