Pictures of the new Apartment

Kitchen and the little hallway

Couch/tv-corner (we won’t have it placed like that though)

Dining-area & there’s the balcony with morning sun

The “master” bedroom and the second balcony with afternoon&evening sun

The walk-in-closet

Ellies room (which is bigger than it feels like in this picture, lol)

The (super)small but functional bathroom 😉

One of the balconies, 4th floor which is awesome.

Pictures from fastighetsbyrån.se & Photographer Nathalie Malic

Här kommer lite bilder på lägenheten! Den här skiljer sig i stil mest av alla vi kikat på, men också den som vi fått absolut bäst känsla av. Så fel man kan ha ibland. Den liknar faktiskt den lägenheten vi kollade på i Äppelviken i somras rätt mycket och fick typ exakt samma känsla. Hemtrevlig feeling, sociala ytor men mysigt liksom. I alla fall, vi kommer måla om i sovrummet, ta bort fönstret till walk in-garderoben så man kan sätta in hyllor etc där med. Ska se om vi ska ha kvar den garderobsinredning som är nu, eller om man byter helt så man kan anpassa det efter våra behov. Får kika mer på det när vi flyttar in. Vi kommer också sätta in garderober där byrån står i hallen nu, sådana halvdjupa. Badrummet är ju rätt “standard” nu, så framöver (ingen första prio alls) kanske vi byter golv och möbel/handfat. Så inga större projekt alltså, utan bara maxa med förvaring! Erik jobbade ju som målare i åtta år innan vi flyttade hit också så sånt underlättar ju en hel del. Sa att vi ev kanske byter färg på luckorna, superfint nu men alltid roligt att sätta lite egen prägel. Skriver mer om inredning mm i separata inlägg framöver <3

Here are some pictures of the new apartment! It’s actually the one that is the most different from the other apartments we been looking at, but the one we got the best feeling of walking in. You can be so wrong sometimes. How ever, we will re-paint the bedroom, remove the “window” to the walk-in-closet so we can add some shelters and so on. I’m not sure we will have the wardrobe interior that’s in there now or change it all to fit our needs a bit better. We have to take a better look at that when we move in. We will add some wardrobes in the hallway too (not full depth). So no bigger projects, just need to maximize with storage. Erik worked as a handyman/painter for eight years before moving to Stockholm so that makes things easier. We talked about maybe change the color in the kitchen but we’ll see, it’s really nice now but always fun to add your own touch on things. 

14 Responses to “Pictures of the new Apartment”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *