Paris Bathrooms

Ellies favorite thing to do


Hej på er! Tänkte
ni skulle få en liten uppdatering här från Paris. Jag har varit lite nere senaste dagarna, inga tårar eller bråk snarare besviken kanske, på mig själv. Så jag har varit lite låg helt enkelt. Jag såg framemot denna resa så mycket och jag älskar ju att jobba och skapa men jag har nog för höga krav på mig själv så blir bara besviken. Vill ju så gärna. I alla fall, vi hade runt 13-14 grader första dagen sen gick det ner till typ någon plusgrad och blåsigt så fruktansvärt, tappar helt fokus då haha (såklart inte bara vädret, går ju att bita ihop men blev inte bättre så att säga). Aja, lite uttjatat ämne från min sida men tänk er att man jobbar som fotbollsspelare, är en anfallare som inte lyckas göra mål en match. Det är ju inte hela världen, men man vill så gärna göra mål och det är ju också ens jobb. Lite så. Ju fler matcher man gör och fortfarande inga mål så börjar man ju undra..Men imorgon, ny match, nya tag. ÄLSKAR Paris i övrigt, så jag är såklart superglad att få vara här med min underbara familj <3 Så här får ni två bilder på Ellie som gör mig lycklig.

Hi guys! I thought you would get an update from Paris. I’ve been a little down this trip, no tears or heated situations, more like disappointment. I looked forward to this trip so much and I love to work and create, but maybe I just have too high demands on myself. I want so badly. However, the first day we had around 13-14 degrees celsius and then it went down to almost 0 over a night and got so windy and I just loosing myself in this cold, lol.  However I talked about this a lot so I shouldn’t bother you with that but imagine you work as a football player as a forward and you don’t score at a game. It’s not the whole world but you really want to and it’s your job. Something like that. But tomorrow is a new day, game day, lol. LOVING Paris as always and of course I’m super happy being here with my lovely family <3 So here you got two pictures of Ellie that makes me happy! Xx

4 Responses to “Paris Bathrooms”

 • SL says:

  För många högpresterande influensers kanske målet ibland behöver få vara att bara få njuta av nuet och livet. Att helt ge sig hän i det som är här och nu. Njut av ditt Paris , din man och er finurliga dotter ❤️.

 • Felicia says:

  Du är bra precis som du är ❤️

 • Sandra Hansson says:

  Jag som tycker dina bilder är grymma. Kan man se dem någon annanstans eller hamnar allt jobb från en sån här resa på blogg och Instagram? Du kommer snart igen!!

 • Jennie Svensson says:

  Så fint😍!
  Vad heter hotellet ni bor på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *