Wish list: Bottega Veneta Leather Boots

Inspo picture: @Pernilleteisbaek

Haha samma visa varje år! För sen på bollen, så det jag vill ha hinner bli slutsålt. Fick ju tag på Prada skorna (hittade på Ssense) men kändes inte alls så bra som jag hoppats på så de fick åka tillbaka. Så nu har jag istället kärat ner mig i Bottega Venetas variant och vi får se om jag får tag i dem eller inte helt enkelt. Såg att Zara skulle komma med en liknande modell (dessa), kände att men perfekt! Men nu verkar det som att de inte kommer till produktion.. Så typiskt. Hojta gärna om ni ser att Bottega bootsen kommit in i storlek någonstans <3 Kram!

Same story every year! Too late on the ball and when I want it it’s sold out. Got the Prada Boots (found them at Ssense) but they didn’t really felt as good as I hoped for so I returned them. So now I have my eyes on Bottega Venetas shoe instead and we’ll see if I will find them somewhere or not. I saw that Zara was coming with a similar shoe (this one), so I felt like yes. But now it seems like they won’t be produced. Well, let me know if you know where to get the Bottega Boots <3

4 Responses to “Wish list: Bottega Veneta Leather Boots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *