+/- W.40

Våra nya möbler till vardagsrummet har kommit! Så himla kul. Tyvärr saknades dock mattan i ordern så vi avvaktar med att byta tills allt kommit och av anledningen jag kommer skriva under – sen. Även beställt nya gardiner, så hoppas vi gillar färgen. Vi har ju helvita nu men vore kul med någon greige färg tänkte vi nu när vi går mot en mörkare årstid!

Världens mest spontana grej men vi åker till Frankrike på tisdag. Ett hotell vi kollat in sedan förra året och som vi tänkte åka till i somras men priserna var så extremt höga så vi sa att vi skulle avvakta. Av en slump såg jag att poolen stänger nästa v så vi kikade tillgänglighet och allt blev väldigt prisvärt så vi kände att why not. Det är 22 grader i Nice just nu och det känns som ett fint avslut på sommaren. Jag är så himla taggad.

Denna vecka känns förövrigt betydligt bättre än den förra. Det har varit aningen ljusare utomhus och vi har landat i hemma-rutiner! Även fått så mkt positivt för er så motivationen är på topp. Bästa ni. KUL!

Jag är SÅ glad att vi började se Handmaid’s Tale, vi drog oss verkligen för det men nu har vi sett nästan alla avsnitt. Trodde inte alls att det var en serie i vår smak men den är så mäktig verkligen. Så stark story. Trodde först att det handlade om massa tanter på 70-talet typ och inte alls relaterbar. Men det utspelar sig ju i “nutid” och det går verkligen att relatera. Så hemsk.

Jag vet hur tråkigt det är att höra folk klaga på vädret men jag är en sån extrem vädermänniska så det påverkar mig så mycket så det går liksom inte att undgå, sorry haha. MEN DET ÄR SÅ JÄVLA KALLT UTE! Hur fan ska jag överleva fler minusgrader. Är inte alls beredd på detta. Tåls också att nämna att Ellie inte går på förskola så vi vill vara ute med henne ett par timmar per dag. Måste köpa täckbyxor tror jag.

I och med nya möbler till vardagsrummet så ska vi också sälja av dom gamla men såklart ska dom måla om hela vårt trapphus så vår port är helt förtäckt med byggställningar och snart målarfärg på väggarna. Det betyder alltså att vi inte kan bära ner några möbler så vi får snällt vänta. Såklart glömmer jag en bläckpenna och Ellie målar på soffan vi ska sälja, MEN denna soffa är magisk så allt går att tvätta bort. Borde typ behålla den pga så barnvänlig, haha.

Att boka en resa 1,5 dygn innan man ska åka innebär en hel del att fixa. Är inte lika spontant att åka när man reser med barn! Så har världens längsta fix-list så morgondagen kommer bli lite stressig, haha. Tur vi just reste så fyllt på Ellies necessär med saker vi alltid tar med (alvedon, salvor, nässpray, snorslug osv).  Bokat tvättstugan i alla fall så lär hänga där hela kvällen! Ytligt I know men kom också på i panik att mina naglar är så extremt vidriga just nu så min bästa nageltjej fixade akuttid imorgon. Ska visa bild sen, herregud, haha.

Nivån på i-landsproblem under detta minus denna vecka.. skäms, hahah aja! Nästa är i alla fall att jag vill ha så mycket nu. Sa till Erik att om jag fått 100.000 hade jag kunnat handla upp dom på 1 min utan att ens behöva tänka, bara kika på min wishlist.

6 Responses to “+/- W.40”

 • StrongerLife says:

  underbar lista!
  hoppas denna vecka blir riktigt bra

 • Mathilda Lundberg says:

  Älskar dessa listorna! Tycker det är så befriande att det kan vara både större och mindre punkter i listan – är ju så för en själv också. Kram!

 • Hedda says:

  hej! en fråga – gjorde ni inte nyss om i vardagsrummet? med möbler från Jotex? 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Jo, eller i januari 🙂 Men jag är väldigt överdriven när det kommer till att byta inredning, tycker det är så kul! Men blir samma möbler, bara annat tyg hehe. Älskar som vi har nu men blev kär i det nya materialet!!

 • Lisa says:

  Haha snorslug? 🙈 Bästa typon ever! Låter som någon slags snigel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *