Weekend.

Fick hem lite paket i veckan. Bland annat mina nya älsklingsjeans jag skrivit om från Zara som inte fanns en storlek mindre när jag beställde men kommit in i laget. Sitter lite bättre i midjan! Upplever passformen helt annorlunda också, men jag älskar det. Nu har jag två nya favoritjeans istället, haha. Och denna topp från Nelly!

Got some new packages this week. The jeans from Zara I’ve been wearing got re-stocked in a size smaller so they fit better in the waist. And I experience the fit totally different but I love it. So now I have two new favorite jeans instead of one, lol. And this top from Nelly!

Det var också kanelbullens dag igår och jag fick massa härliga bullbud! Tror jag åt 3-4 st och en till frukost imorse, haha. Hörde på Idol igår att dom säljer typ 6-7 miljoner bullar på kanelbullens dag, herregud.

It was the cinnamon bun day yesterday, I think I had around 3-4 and another one to breakfast this morning, lol. I heard they sell around 6-7 million cinnamon buns on cinnamon bun-day.

Och Ellie älskar ju bullar så hon fick också äta bulle igår! Denna tjej alltså.. Vägrar äta “vanlig mat” (äter bara barnmat) men godis, bullar och chips öppnar hon munnen för direkt. Men idag gjorde jag spaghetti&köttfärssås till lunch så när hon vaknar ska vi lägga i skålen hon alltid äter från och med samma sked och se om det funkar. För hon ska absolut inte ha det vi äter i matväg.

And Ellie loves cinnamon buns so she also got one! This girl.. Refuses to eat “regular food” (she only eats babyfood) but candy, buns and chips she opens the mouth for right away. But today I made pasta bolognese for lunch so when she wakes up I will put some in the plate she always eat from and with her spoon and see if it works. If she sees that it’s our food she refuse to open her mouth..

Och jag måste bara tipsa om dessa byxor från Asos! Gillar som sagt inte riktigt byxor som är för tighta nedtill just nu och dessa kostymbyxor från Asos (dessa – adlink) tycker jag är så himla fina. All around-byxa att ha både till vardags med martens och en skinnjacka eller mer uppklätt. Eller bara som ovan till ett linne en myskväll hos vänner.

And I just have to tell you about these trousers from Asos! For the moment I don’t like trousers that is too tight over the ankles and these trousers from Asos (here adlink) I loooove. A pair of all around-trousers to wear everyday to martens and a leather jacket or more dressed up. Or just like above to a chill night with friends.

4 Responses to “Weekend.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *